Pagina's

vrijdag 8 april 2011

We just like to shop!

Vandaag zijn Sanne en ik (weer eens) gaan shoppen. Maar deze keer met een doel - wat nog best wel lastig is. Voor ons feest hadden we namelijk nog wat dingetjes nodig. Denk maar aan een jurkje, wat leuke sieraden en panty's. Het jurkje hebben we gevonden hoor haha! Ik heb snel wat foto's gemaakt van de dingen die ik gekocht heb.
Nagellakje van NYC, ik vond het wel een vrolijke kleur.
Het duurt alleen altijd zo lang voordat nagellak droog is, maar Essence beweert dat met een paar druppels van dit spul je nagels binnen 60 seconden droog zijn...
Jurkjes van de Piecesss! De blauwe is van Sanne (vergeten te vragen of ik mocht posten, oops hahah) en de bruine van mij.
En toen naar de Tally Weijl. Daar kom ik normaal nooit omdat ik het niet zulke mooie en goede kleren vind, maar deze ketting vond ik toch wel heel leuk. Op het hartje staat "I love you" en het kan open. :D
Goudkleurige pilotenbril.
Misschien heb je ze al voor bij zien komen op andere blogs (Sanne had ze overal al gezien :O), maar ik vind het echt leuk: Een horloge in een ketting!!! Super handig, ook al heb ik meestal ook al een horloge om mijn pols haha!
Horloge van de binnenkant.
Volgende week vrijdag moeten we (helaas helaas) weer shoppen, maar deze keer naar de Appie voor boodschappen voor ons feest haha!
XXX Wieke

5 opmerkingen: