Pagina's

woensdag 6 juli 2011

Edward Scissorhands

Het is een tijdje geleden: maar we leven nog! Deze keer weer een post over een film. Misschien kennen jullie 'm wel, hij heet Edward Scissorhands. Iets totaal anders dan de andere films waar ik over geschreven heb, dus ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!


Zoals de titel als zegt, en zoals jullie aan het plaatje kunnen zien, gaat de film over iemand met scharen en messen als handen. Edward is namelijk gecreëerd door een apart maar slim mannetje, dat stierf net voordat hij Edward helemaal af kon maken. Het enige wat nog ontbrak waren zijn handen. Zo komt hij dus aan deze scharen. Op een dag wordt Edward ontdekt door een vrouw die cosmetica aan hem probeerde te verkopen. Ze neemt hem mee naar haar huis en hij blijft daar wonen. De vrouw leert hem de wereld kennen en zorgt ervoor dat hij zich steeds meer op zijn gemak gaat voelen. Het dorp reageert erg enthousiast op zijn komst, wat erg grappig is om te zien! 

Het stadje deed mee een beetje denken aan het stadje uit Hairspray. In beide zijn er leuke gekleurde huisjes en perfect bijgehouden gazonnen. Ik vond het wel een grappige film. Perfect voor wanneer je behoefte hebt aan een luchtige, niet zo diepgaande film. Hieronder de trailer!:
Zoals ik al eerder zei, is dit iets heel anders als de vorige films. Dus, wat vinden jullie?
XXX Sanne.

1 opmerking: